Gratis producten

Gratis proefmonster Sebamed aanvragen

Sebamed Proefmonsters

Gratis proefmonsters aanvragen van Sebamed. PH-neutraal 5.5 verzorgingsproduct dat de pH waarde of te wel de zuurtegraad van de huid niet aantast.

Sebamed is een merk dat zich specialiseerd in het verhogen van de weerstand van de huid. Dit kan volgens Sebamed alleen als je zorgt dat je de huid niet aantast waardoor de natuurlijke beschermingswaarde van de huid intact blijft.. Omdit te bereiken heeft Sebamed een ruim assortiment verzorgingsproducten die pH neutraal zijn.

Vooral mensen met o.a. eczeem en een extreem droge huid hebben bij het gebruik van deze producten baat. Maar ook als jij je huid niet wilt bealsten met chemicalien en allerlei onnodig toegevoegde parfums is Sebamed een goed alternatief. Daarnaast is er een uitgebreide babylijn voor de babyhuid die toch al erg kwetsbaar is.

Vraag een gratis proefsetje Sebamed aan gebasseerd op je huid? Vul de enquete in met vragen over je huidconditie en vul je gegevens in. je ontvangt dan binnen enkele weken het juiste proefsetje dat bij je huid of huidproblemen past thuis .

Sebamed.nl