Gratis producten

Yunomi gratis proefmonsters en proefproducten

Yunomi Proefmonsters

Sparen voor proefpakketten en proefmonsters uit het assortiment van Unilever. Probeer producten van o.a. Knorr uit, Blue Band, Dove schoonheidsverzorging en meer!

Yunomi zou je een beetje kunnen vergelijken met de website van P&G Lekkerinhetleven.nl. Unilever laat graag de consument op een leuke wijze gratis kennis maken met haar producten en richt zich daarbij voornamelijk op de vrouw. Je wordt eerst lid van Yunomi waarna je mee kunt doen met spelletjes en punten kunt gaan sparen voor gratis levensmiddelen.

Elk kwartaal wordt er een kwartaalpakket weggegeven dat meestal bestaat uit een proefpakket wasmiddel of een pakket met Dove verzorging of iets anders uit de productenlijn van Unilever. Dit pakket is gratis als je genoeg Nomi's hebt gespaard. De Nomi's verdien je wanneer je de nieuwsbrief leest, reageert op artikelen, een spelletje speelt of een vraag beantwoord.

Sparen voor gratis proefproducten uit de supermarkt? Meld je dan aan op Yunomi en begin met sparen van Nomi's voor gratis proefproducten en proefmonsters.

Yunomi.nl