Gratis producten

Gratis Proefpakket O.B tampons proberen

Gratis tampons OB

Gratis proefpakket tampons aanvragen van het bekende merk O.B. Je hebt de keuze uit Flexia o.b. die geschikt is voor volwassen vrouwen of een o.b. tienersetje. 

Op de website van www.-ob-tampons.nl kun je gratis proefpakketjes aanvragen met tampons. Op dit moment geeft O.B. een gratis setje Flexia tampons weg. Deze tampons zijn nieuw en hebben flexibele Soft Folds. Dit zijn vleugeltjes die rondom de tampon zitten zodat je geen risico loopt om door te lekken tijdens je menstruatie.

In het gratis tienersetje kun je natuurlijk de allerlichtste tampons verwachten uit het assortiment van O.B. Op de website vindt je nog veel informatie over de menstruatie. Erg handig als je voor het eerst ongesteld bent of wanneer je pas bent bevallen en weer gaat menstrueren. O.B. doet er in iedergeval alles aan om je zo goed mogelijk te informeren.

Bestel jouw proefpakket met gratis Tampons? Of lees alle informatie over de menstruatiecyclus die wij vrouwen ondergaan vanaf onze eerste ongesteldheid tot aan de menopauze.

Ob-tampons.nl