Gratis producten

Gratis proefmonsters Paula's choice huidverzorging

Paula's Choice Proefmonsters

Proefmonsters van Paula's Choice. Dit beautymerk is ontwikkeld door Paula Begoun die eerst als auteur diverse succesboeken heeft geschreven over cosmetica!

Paula had zelf jaren last van acne en had honderden huidverzorgingsproducten geprobeerd in alle prijsklassen en kwam er achter hoe slecht sommige tot de meeste van de beautyproducten werkte. Samen met haar ervaring als visagiste en cosmetica consulente bundelde zij haar ervaring en ontwikkelde haar eigen no-nonsense comsetica lijn.

De producten die je kan aanschaffen zijn 100% vrij van parfum en kleurstoffen omdat dit gewoon het beste voor je huid is. Ze worden niet op dieren getest en de producten doen wat ze zeggen. Daarnaast tref je een groot aanbod van educatieve video's aan hoe je je huid moet verzorgen en je make-up kan aanbrengen. Beauty video's.

Bestel dus een setje proefmonsters van Paula's Choice in elk gewenst huidtype, ook voor mannen? Je betaald slechts 3.50 verzendkosten per pakketje met daarin 6 verschillende proefmonsters.

Paula's Choice