Gratis producten

Proefmonsters Neutral verzorging en wasmiddel

Neutral Proefmonsters

Gratis proefmonsters aanvragen van Neutral. Een merk dat geen parfum gebruikt in haar beautyproducten en wasmiddelen. Het assortiment is zeer uitgebreid!

Op Neutral kun je nu twee soorten setjes met gratis proefmonsters aanvragen. Een setje bestaat uit babyverzorging waaronder shampoo, washgel, baby huidolie en een zakje met wasmiddel voor de gekleurde was. Het andere setje heeft 3 samples met huidverzorging waaronder shampoo, bodymilk en douche crème en ook een zakje wasmiddel.

Daarnaast kun je nog heel veel andere leuke dingen op Neutral.nl vinden. Zo maak je kans op een Parfumminderpakket met het hele assortiment van Neutral. Kan je een kortingscoupon downloaden van ruim 30% te besteden bij de Kruidvat. En een leuke online tool die de Parfumteller heet, waarmee je kunt uitrekenen hoeveel producten je gebruikt met parfum erin.

Bestel dus gratis jouw setje met gratis proefmonsters op Neutral? Of maak de kriebelwijzer en wijs aan waar jij last hebt van jeuk of rode vlekken. Neutral zal je dan een gratis proefmonster van een aangepast product toesturen.

Neutral.nl